Klachtenrecht

 

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie


Mevrouw R.W. Langhout
Van Eedenstraat 16
2012 EM  Haarlem
Tel.: 023 - 78 50 443

 

 

KLACHTENRECHT

Als u klachten heeft over uw behandeling of over de bejegening door uw hulpverlener, aarzel dan niet deze hierover aan te spreken. Deze zal proberen uw onvrede zo goed mogelijk met u te bespreken en weg te nemen.

Mocht u er onverhoopt met uw behandelaar niet uitkomen, dan kunt u zich wenden tot de Vereniging van Zelfstandig Gevestigde Psychiaters van Zuid-Holland Noord & Amstelland en De Meerlanden, waarbij deze praktijk is aangesloten.

Klachtenreglement

Deze vereniging maakt gebruik van een onafhankelijke klachtencommissie.
U kunt het klachtenreglement van de vereniging hier openen als pdf-document* en vervolgens uitprinten. Klachten kunnen schriftelijk worden gericht aan: Klachtencommissie VZGPK, t.a.v. de ambtelijk secretaris, Mezenstraat 17, 2333 VT  Leiden. Per 1 januari 2017 kunnen deze worden gericht aan de Klachten- en Geschillencommissie van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, t.a.v. Secretariaat Vrij & Gevestigd, S.J.M. Grondman, Groesbeekseweg 442, 6523 PR Nijmegen.

Een organisatie die u eventueel behulpzaam kan zijn in geval van klachten is het Informatie- en Klachtenbureau Gezondheidszorg Kennemerland (IKG).  Hier vindt u uitgebreide informatie over hun activiteiten. Meer informatie over klachten in de zorg biedt ook www.Zorgbelang-Noordholland.nl

Schriftelijk reageren?

Wilt u liever schriftelijk reageren? Via het formulier Uw Mening in de sectie Formulieren kunt u altijd een op- of aanmerking maken. Ook als u liever anoniem reageert kunt u dit formulier gebruiken. Indien u uw emailadres niet vermeldt blijft de afzender voor ons onbekend. Uw reacties worden altijd zeer op prijs gesteld.

 

* Voor het bekijken van een pdf-document heeft u Adobe Reader nodig. Als u op uw pc niet over dit programma beschikt, kunt u het hier gratis downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.

                                                                           

 


                                                                                                    Terug naar boven